LEBAN INVEST

Nepremičninska agencija ⚬ Real estate agency

Leban Invest, nepremičninska agencija za Severno Primorsko

Alen Leban je nepremičninski posrednik z licenco številka 02789 in zavarovano odgovornostjo pri Zavarovalnici Triglav, polica OD40101711939. Na Severno Primorskem posreduje pri transakcijah s stanovanji kot s hišami, za prodajo ali za oddajo v najem. Prav tako poskrbi, da stranke dobijo vso pozornost in strokovno podporo. Stranke vedo, da se Alen popolnoma posveti iskanju njihovega bodočega doma in da upošteva njihove želje in potrebe, kot da so njegove. V začetku leta 2018 je ustanovil podjetje Leban Invest d.o.o., ki deluje kot nepremičninska agencija za Severno Primorsko.

Leban Invest se pri poslovanju zgleduje po praksah nepremičninskih agencij iz ZDA in stranke vodi skozi celoten postopek nakupa njihove nove nepremičnine. Od prvega ogleda do urejanja finančnih virov, od internega aranžiranja do pomoči pri selitvi. Leban Invest stavi na estetiko nepremičnine in urejeno pravno stanje nepremičnine. Kupca ščiti na več načinov, kot je denimo zahteva vpisa plombe. Pomembno pa je poudariti, da Leban Invest, poskrbi za finančno razbremenitev kupca, saj kupcu provizije za storitve ne zaračuna.

Direktor Leban Investa, Alen, je doma iz Primorske in ima močno ekonomsko in finančno podlago - študiral je ekonomijo na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, ekonomijo EU na Ecole de Management v Strasbourgu in marketing na Fachhochschule Muenchen. Magistriral je summa cum laude na temo vrednotenja nepremičnin pod mentorstvom prof.dr. Andreje Cirman. Licenco nepremičninskega posrednika številka 02789 je pridobil od Ministrstva za okolje in prostor. Vseživljenjski učenec, Alen hrani svojo radovednost kadarkoli lahko, ali s tečajem fotografije, ali s poglabljanjem svojega znanja pri GZS Centru za poslovno usposabljanje. V prostem času pa rad športa v naravi, ali pa odkriva kraje Slovenije in sosednjih držav.

Poleg tega, da se Alen brez urnika posveča svojim strankam, najde čas tudi za vračati skupnosti. Podpira projekte in organizacije, ki delujejo na območju športa in kulture ter daruje dobrodelnim organizacijam. Je član Alumni EF in GZS Zbornice za poslovanje z nepremičninami. Prav tako je mecen projekta Lastovice, ki nudi brezplačno pravno svetovanje na območju Vipavske doline.